Personal Training

Om uw doel te bereiken voor een nette prijs.

Personal Training bij AOBG is de meest effectieve en resultaatgerichte manier om je eigen vastgestelde doelen te bereiken en vervolgens dat niveau vast te houden. Ideaal om:

 • fitter te worden,
 • af te vallen,
 • lekkerder in je vel te komen zitten
 • te revalideren van een blessure.

Tijdens de Personal Trainingen maken we bij AOBG gebruik van Oosterse trainingsmethodieken gecombineerd met Westerse sportfysiologie die gegeven worden door een Internationaal Erkend Trainer, Leraar, Coach & Therapeut

Bent u inmiddels uitgekeken op de algemeen bekende sportscholen. Of heeft het u nog nooit kunnen boeien om aan gewichten te trekken. Ligt uw interesse meer in de krijgskunsten, vechtsporten of zelfverdediging.

En spreekt de term Personal Training u aan; dus één op één. Gericht op uw behoeften.

Een persoonlijke trainer begeleidt u zeer intensief.

De begeleiding bij AOBG bestaat niet alleen uit training, je wordt ook geholpen op het gebied van levensstijl en voeding.

Of je nu jong of oud bent, een man of een vrouw, het maakt niets uit. Iedereen kan resultaat boeken en zijn of haar doelstellingen bereiken. Je moet alleen bereid zijn om iets te leren en wat met je lichaam te willen gaan doen. Het gaat natuurlijk niet vanzelf. Om iets te veranderen moet je er wel wat voor doen. Een personal trainer is de begeleider van het proces, maar je zult het proces zelf tot een goed einde moeten brengen. Het is niet moeilijk. Je moet er alleen voor zorgen dat je jezelf houd aan de adviezen van je personal trainer.

Geen enkel proces verloopt zonder obstakels en je gaat jezelf ongetwijfeld tegenkomen, maar, met een personal sta je er niet alleen voor. Een personal trainer helpt u hierbij en weet u te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten. Kortom, met een personal trainer staat u er niet meer alleen voor!

Het is dus helemaal niet vreemd dat een Personal Trainer tevens als Personal Coach word gezien

Tijdens de Personal Trainingen maken we bij AOBG gebruik van Oosterse trainingsmethodieken gecombineerd met Westerse sportfysiologie die gegeven worden door een Internationaal Erkend Trainer, Leraar, Coach & Therapeut

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die u zich kunt wensen. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, adviseert u op het gebied van voeding en ontspanning, en helpt u met het stellen van reële doelen.

Het is een maatwerk training 1 op 1.

De Training vindt plaats aan het Voorerf bij AOBG of op een buitenlocatie, bijvoorbeeld de Asterdplas in Breda (Haagse Beemden), of bij jou thuis. De keuze is aan jezelf.

Een personal trainer is niet alleen een trainer maar ook een coach. Eentje die je inspireert, motiveert en stimuleert om lichaam en geest in balans te brengen.

Specifieke prestatieverbetering en conditietraining. We trainen ook atleten op sport-specifieke doelen ter ondersteuning en verbetering van hun sportprestaties.

De trainingen zijn leuk, variërend en effectief. Je kunt bij ons individueel of in een kleine groep of met het gezin trainen. Personal training is voor iedereen; voor het opbouwen van spiermassa, conditie, voor gewichtsverlies, figuurcorrectie, voor ervaren sporters en beginners. Maar ook het leren ontspannen om van de hedendaagse stress af te komen.

Begeleiding en trainings tijden:

Maandag 7:30 tot 18:00
Dinsdag 10:30 tot 17:00
Woensdag 7:30 tot 14:00
Donderdag 10:30 tot 22:00
Vrijdag 7:30 tot 17:00

Zaterdag 10:00 tot 22:00

Zondag 12:00 tot 22:00

De personal trainer is Theo de Jong:

 • Internationaal Erkend Trainer, Leraar, Coach & Therapeut
 • 7de Dan AiKi Ju Jitsu
 • 6de Dan Ju Jitsu
 • 5de Dan KaraTe
 • Yoga Teacher
 • Qi Gong, Tai Chi & Yoga Teacher
 • Massage & Ontspannings specialist
 • Reflexologie Therapeut